Volume en Contouren

Voor meer informatie over Radiesse Fillers verwijzen wij u graag naar onze nieuwe website !

“De tijd laat zich niet
stilzetten, maar we kunnen
haar invloed wel reduceren.
Haal het Volume en de
Contouren terug die verloren
gingen!”

Een vitaal gezicht zonder plastische chirurgie 

De eerste tekenen van huidverandering treden helaas al op tussen het 20ste en 30ste levensjaar. De huid wordt iets droger, minder elastisch. Aan een ingreep of plastische chirurgie denkt natuurlijk nog niemand. Velen proberen de veranderingen tegen te gaan met lotions en crèmes. De veranderingen in de huid gaan gewoon door. Het collageen-gehalte neemt af evenals de elastine doordat de celdelingen vertragen.

Langzaam merken we ook dat het botweefsel van kaak, kin en jukbeen zich langzaam terugtrekt. Het resultaat? Een dunnere huid, slapper met plooien en rimpels. De contour verandert. De lotions, crèmes en gels helpen niet meer.

 

Het proces van huidveroudering

Een jong gezicht ziet er symmetrisch uit en kan men schematisch als een ‘V’ vorm zien. Door de beschreven verouderingsprocessen verplaatsen de huid en onderliggende vetstructuren zich. In het begin zien we dunne huidlijntjes, maar als de klok verder tikt worden de veranderingen krachtiger. We merken dit vooral aan de verzakkingen in het ‘middengezicht’. De wangen verzakken langzaam, aan de kaaklijn ontstaan onregelmatigheden, soms vetplooitjes (hamsterwangetjes). Hierdoor draait het V-Effect om, de kaak wordt breder.

 

Radiesse als alternatief voor beauty-chirurgie

De contourveranderingen, het volumeverlies en de weefselmigratie krijgen we met anti-rimpel crèmes niet weg. Gezichtschirurgie leidt echter ook niet altijd tot tevredenheid. Alleen door het strakker ‘trekken’ van de dunner wordende huid komt de uitstraling en vitaliteit niet terug, dat vergt ook vettransplantatie en volumeherstel op exact de juiste plaats. Het is daarbij een misverstand dat één chirurgische ingreep de vitaliteit voor ‘eeuwig’ herstelt. De behandeling met Radiesse biedt u de mogelijkheid de gevolgen van de tijd terug te draaien en het volume op de wangen terug te brengen en de kaaklijn weer te ontdoen van de hamsterwangetjes. U wint twintig jaar in de tijd terug!

 


Vector-techniek: Het geheim van een goed herstel is modulatie

Het geheim van een juist herstel van de verhoudingen begint bij een goede observatie. Door goed te kijken en uw gezicht te palperen kan ik vaststellen in welke richting (vector) het weefsel is verschoven. Als we dat kunnen vaststellen, weten we ook wat ons te doen staat: in precies de tegenover gestelde richting (contra-vector) de behandeling uitvoeren. Het resultaat: uw gezicht van vroeger is weer terug!

 

 

Meer informatie of een afspraak maken?

Wij zijn telefonisch bereikbaar op: +31 (0) 74 30 30 250
Of stuur een e-mail naar: info@cliniquedokterdon.nlWilt u dat wij u bellen voor een afspraak?
Afspraak in: Amsterdam Hengelo