Kwaliteit en veiligheid

Voor meer informatie over Radiesse Fillers verwijzen wij u graag door naar onze nieuwe website !


Onafhankelijke controle en onderzoekers

Radiesse is FDA-getoetst en goedgekeurd. Het FDA-label is van het onderzoeksinstituut in Amerika dat als gouden standaard geldt in de medische wereld. “Keurt de FDA het middel goed, dan mag het toegelaten worden op de Amerikaanse- en Westerse medische markt”. Inmiddels zijn er meer dan drie miljoen behandelingen met Radiesse uitgevoerd, naar volle tevredenheid van de artsen en de gebruikers.


Complicaties

Als complicaties worden beschreven: roodheid, blauw vlekje en asymmetrie. De eerste zijn van voorbijgaande aard. Meestal zijn deze verschijnselen na een dag verdwenen. De asymmetrie is een kwestie van ervaring van de arts. In mijn handen komt dit niet voor. Allergieën treden in het algemeen op als lichaams-vreemde eiwitten een lichaam binnendringen waar het afweersysteem onvoldoende reactie kan hebben. In het geval van Radiesse kan dit niet optreden. De eiwitten die het product bevatten zijn lichaams-eigen en er is derhalve geen sprake van een vreemd-lichaamsreactie. Door het op medisch juiste wijze toe te passen zie ik evenmin ontstekingsreacties.


Zuiverheid

Het product komt steriel verpakt en wordt door mij ook steriel verwerkt bij de applicatie. Daarbij bevat Radiesse alleen het generisch product en geen a-specifieke eiwitten. Het wordt zonder probleem door het lichaam geaccepteerd.

 

 

Meer informatie of een afspraak maken?

Wij zijn telefonisch bereikbaar op: +31 (0) 74 30 30 250
Of stuur een e-mail naar: info@cliniquedokterdon.nl

 

 

 

  Wilt u dat wij u bellen voor een afspraak?
Afspraak in: Amsterdam Hengelo