De Volume Modulator 
 


Radiesse- voor een jeugdige uitstraling

 

Naar mate we ouder worden zien we onze huid veranderen. De huid wordt steeds droger, voelt anders aan, de elasticiteit gaat er steeds meer uit. De reden van deze veranderingen ligt in de huidcellen die minder Collageenfibers en Hyaluron produceren. Er ontstaat hierdoor een volumeverlies,wat vooral tot uitdrukking komt in het middengezicht. Het vet verplaatst zich ook nog van het jukbeen naar de kaak. Hierdoor verliest het gezicht zijn karakteristieke V-vorm en zakt langzaam uit, er komen holle wangen.  Op het eerste gezicht vallen misschien de plooien en rimpels op, maar deze zijn vaak een gevolg van het eerste effect, het tekort aan volume.

De uitstraling komt terug als we een behandeling inzetten die de gezichtscontouren herstelt en de jeugdige verhoudingen terugbrengt. We noemen dit het Radiesse  -Effect


Wetenschappelijke basis

Er zijn uitgebreide studies gedaan naar de veiligheidsaspecten, complicaties en behandeleffecten van Radiesse. Het heeft in de VS ook de testen van de FDA doorstaan en is toegelaten tot de Amerikaanse markt. De effecten die in deze website zijn beschreven komen uit deze studies.

 

Radiesse herstelt gezichtsvolume

Zoals u kunt lezen elders op de website, kunnen we dermal-fillers verdelen in de producten op basis van hyaluronzuur en anderen. Radiesse is op basis van een Matrix-gel met CaHA, calcium-hydroxylapatite. Het voordeel van Radiesse is dat het door de Matrix-gel een direct-effect heeft op het volume herstel. Daarbij komt een tweede invloed, namelijk die van de inductie van eigen collageen door het CaHA. Dit tweede effect begint na enige weken en houdt langer dan een jaar aan, in elk geval significant langer dan de middelen op basis van hyaluronzuur. Het mooie van Radiesse is dat ik hiermee de contouren van uw gezicht kan remoduleren. Dankzij een applicatie met Radiesse kan ik daardoor uw huidvolume herstellen dat verloren is gegaan door het natuurlijke verouderingsproces. U raakt daarmee ook plooien kwijt en wint weer aan jeugd en uitstraling.
 

Het V-Effekt door Radiesse

Met hyaluronzuur kan men erg goed gezichtsplooien en diepe rimpels behandelen. Met Radiesse kan men door de juiste vector-techniek  toe te passen, behalve een correctie van de rimpels, ook het oorspronkelijke volume herstellen en daarmee de jeugdige
contouren terug brengen in het gezicht. Een prettige bijkomstigheid is dat het effect direct al deels zichtbaar wordt. Na een dag of drie ziet u echter pas goed hoe mooi het is geworden. Holle wangen en jukbeen verlies verdwijnen. Radiesse geeft u twintig jaar jeugd terug.

 

Afspraak maken of meer informatie?

Onze website heeft een nieuw adres gekregen.

Meer informatie over Radiesse Fillers kunt u vinden op www.cliniquedokterdon.nl

 

 Wilt u dat wij u bellen voor een afspraak?
Afspraak in: Amsterdam Hengelo