Wat is het verschil tussen Botox en Fillers?

Zowel Botox als Fillers zijn beide injectables en worden steeds populairder. Dr. Don heeft de prijzen zo aangepast dat deze behandelingen voor een breed publiek betaalbaar zijn geworden. "Wij gaan voor top behandelingen voor een eerlijke prijs" is zijn stelling. Dat onze aanpak succesvol is blijkt dat steeds meer patiënten uit binnen en buitenland de weg naar onze cosmetische kliniek in Hengelo gevonden hebben. Voor mensen die Hengelo toch een beetje ver vinden! In 2016 open wij een kliniek in Amsterdam.

verschil tussen botox en fillersSteeds vaker krijgen wij de vraag: "Wat is nu eigenlijk het verschil tussen Botox en Fillers?". Graag leggen wij het u uit. In het kort komt het er op neer dat we met Botox zorgen voor uitschakeling van een spier waardoor dynamische rimpels verdwijnen (zoals fronsrimpels en kraaienpootjes bij de ogen) en met Fillers zorgen we voor meer volumeopbouw.


Botox is een spierverslapper

Botox (of Bocouture) is een spierverslapper en blokkeert de prikkeloverdracht van de zenuwen naar de spieren. Dit vermindert de overactiviteit van de spieren zodat deze zich kunnen ontspannen en waardoor rimpels verzachten en de huid kan verstrakken. Ook kan Botox worden gebruikt om migraine/hoofdpijn te bestrijden door overactieve spieren in de hals en nek te behandelen. Tevens kunnen we een Botox behandeling inzetten om overmatige zweetproductie te verminderen in bijvoorbeeld oksels of handen.


Fillers gebruiken we voor opvulling

Fillers zorgen voor een toename van volume, we vullen de gewenste regio op. Een populaire Filler behandeling is de liquid facelift of het opvullen van de lippen. Er zijn verschillende soorten Fillers. In onze Clinique maken wij alleen gebruik van tijdelijke fillers. De werkingstijd van tijdelijke fillers is 9 maanden tot anderhalf jaar. De stof die het meest wordt gebruikt in fillers is Hyaluronzuur (een lichaamseigen stof) die in feite niets anders doet dan zorgen voor volumeopbouw. Daarnaast maken we ook gebruik van fillers die de aanmaak van uw eigen collageen stimuleert dit geeft een mooie natuurlijke uitstraling.

Kortom; wilt u uw dynamische rimpels laten behandelen met Botox of wilt u meer volume in uw gezicht en er weer jaren jonger uitzien door een liquid facelift met Fillers?

 


Wilt u meer informatie over Botox of Fillers of een gratis intake?

Neemt u dan contact op met onze Clinique. Wij geven u graag alle informatie over Botox of Fillers.
Natuurlijk kunt u ook een afspraak maken voor een gratis intake?

Wij zijn telefonisch bereikbaar op: +31 (0) 74 30 30 250
Of stuur een e-mail naar: info@cliniquedokterdon.nlWilt u dat wij u bellen voor een afspraak?
Afspraak in: Amsterdam Hengelo