Botox

Botox in amsterdam

Rimpelbehandeling met spierverslappers als Botox

Injecteerbare spierverslappers wordt gebruikt om spieren te laten ontspannen die dynamische rimpels veroorzaken. Deze spieren gebruikt u als u fronst, knijpt met de ogen of als u uw lippen tuit. Zodra deze spieren met botox behandeld zijn, blijven zij in ogen of als u uw lippen tuit. Zodra deze spieren met botox behandeld zijn, blijven zij in ruststand en kunt u de ongewenste gezichtsuitdrukking niet maken. Cosmetische spierontspanners zorgen dat uw rimpels, bijvoorbeeld fronsrimpels, geleidelijk verdwijnen. Een bijkomend voordeel van spierverslappers als botox is dat er geen nieuwe rimpels ontstaan in het gebied waar u behandeld bent. Voorwaarde is wel dat u de behandeling om de 4 tot 6 maanden herhaalt. De onderhoudsbehandelingen voorkomen dat er verdere rimpels en verticale huidlijnen ontstaan. U behoud een meer jeugdige uitstraling.
 

De behandeling

De Botox behandeling neemt niet veel tijd in beslag ongeveer 15 tot 30 minuten. Afhankelijk van het te behandelen gebied. Dr. Don injecteert voorzichtig de overeengekomen rimpel met behulp van een ultrafijn naaldje of canule. Na de behandeling kunt u meteen weer aan de slag. Af en toe kan een klein blauwe plekje ontstaan.
 

Veilig

De Botox middelen die worden ingespoten zijn van een natuurlijk gezuiverd eiwit. Het werkzame bestanddeel in spierverslappers is afkomstig van bacteriën, zoals penicilline van schimmels gemaakt wordt. Wanneer de  zenuw van de spier, die de rimpel veroorzaakt, ingespoten wordt met botox komt de spier in ruststand. En kan de huid zich ontspannen en de rimpel vervagen.

Het aanwezig botox-eiwit is voor een korte tijd actief, maar de effecten duren enkele maanden. Interessant en een bijkomend voordeel is, in tegenstelling tot andere medicijnen, hoe vaker u botox laat inspuiten hoe langer de werking aanhoudt. Uw gewoonte wordt namelijk behandeld, bijvoorbeeld fronsen. Het botox eiwit is veilig en wordt geneeskundig gebruikt bij verschillende aandoeningen. Al decennia lang zonder significante neveneffecten en het middel wordt goed verdragen bij een grote patiëntengroep.
 

Advies

Wij raden de patiënten aan, gedurende vier uur na de injectie niet teveel te bukken. Af en toe kan een lichte zwelling of een blauwe plekje ontstaan maar die nemen snel weer af. Patiënten zijn altijd onder de indruk wat botox voor een prachtige uitwerking heeft op de huid. De trend in de cosmetische geneeskunde is op dit moment; een natuurlijk, verzacht en verjongd uiterlijk in plaats van een 'bevroren gezicht ". Voor Dr. Don is dit niet nieuw, hij is een voorstander van anti-aging problemen op te lossen die dicht bij de patiënt blijven. De patiënt moet zichzelf kunnen blijven en niet iemand anders worden. Natuurlijk jongere en zachte lijnen terugbrengen in een gezicht is zijn specialiteit.

 

Botox / Bocouture

Bijvoorbeeld: frons/ voorhoofd/ kraaienpootjes/ kin/ kaaklijn/
mondhoeken/ gummysmile
Een Botox-behandeling kost min. € 90,00 voor iedere eenheid daarboven
berekenen we €7,50

 
1 Zone € 90,00
2 Zones € 140,00
3 Zones € 200,00
Migraine behandeling vanaf € 300,00
Overmatig zweten vanaf € 600,00
Tandenknarsen vanaf € 90,00
Touch-up behandeling*
*Indien u binnen 4 wkn na de behandeling niet tevreden bent en
Dr. Don besluit dat een touch-up noodzakelijk is.
vanaf € 75,00

Voor meer informatie over botox behandelingen verwijzen wij u graag door naar onze nieuwe website !Meer informatie of een afspraak maken?

Wij zijn telefonisch bereikbaar op: +31 (0) 74 30 30 250
Of stuur een e-mail naar: info@cliniquedokterdon.nl

 

Wat is het verschil tussen spierverslappers als Botox en Fillers?

De cosmetische injecties die Dr. Don gebruikt bij rimpelbehandelingen kunnen we in twee groepen indelen - injecteerbare spierontspanners en injecteerbare fillers. Deze kunnen samen of afzonderlijk worden gebruikt voor de behandeling van rimpels of bij huidveroudering. De beste behandeling voor u zal afhangen van het gebied dat wordt behandeld, de huidconditie en de ernst van de rimpel. Wilt u meer lezen over het verschil tussen Botox en Fillers bezoek dan deze pagina.Wilt u dat wij u bellen voor een afspraak?
Afspraak in: Amsterdam Hengelo