Collageen lichttherapie behandeling
 
Behandeling van collageen met ELT licht
 
Lichttherapie van collageen
 
 Collageen therapie specialist
 
Wij zijn aangesloten bij:
 
NVCG aangesloten
 
Behandelingen collageen met ELT-lichttherapie

Collageen lichttherapie

Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar onze nieuwe website!

 

Uw collageen verbeteren/verjongen kan door gebruik te maken van ELT lichttherapie. Collageen lichttherapie met ELT (Energizing Light Technology) heeft een frequentie van 630 nanometer. En uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat precies die frequentie een stimulans betekent voor de cellen in de huid die collageen kunnen vormen.


Wat is collageen

Collageen is erg belangrijk voor een volle huid met een frisse uitstraling. Collageen is grotendeels verantwoordelijk voor een stevige en elastische huid. Wanneer wij de leeftijd van ongeveer 25 jaar passeren wordt in onze huid tijdens het vernieuwen steeds minder collageen aangemaakt. Dit is naast uiteraard slecht onderhoud een van de redenen dat onze huid slapper wordt en er rimpels ontstaan.
 

De lichttherapie behandeling

Lichttherapie met ELT zet die cellen in onze huid aan die collageen kunnen produceren. Dus juist door dit licht ontstaat collageen-  en elastinevorming. Daarmee krijgen wij de volheid in ons gezicht terug, volheid die we verloren zijn in de loop van de tijd.

Sinds wij de ELT hebben ontdekt hebben we daar 2 hele belangrijke toepassingen voor op cosmetisch- en op medisch terrein. Op cosmetisch vlak maakt het dat mensen een vollere uitstraling krijgen en er meer collageen wordt aangemaakt in onze huid. Bij de medische toepassing levert het ons een sterke verbetering op van de behandelingen die wij voorheen ook toepasten.

Wat er verandert bij een gezicht bij veroudering; we krijgen rimpels en de huid wordt doffer. Maar wat we vooral zien is dat we volumeverlies krijgen. Veroudering is volumeverlies. Als we jong zijn hebben we een volheid onder onze ogen. Dat wordt in dit gebied minder omdat we kaak- en collageenverlies hebben. Het gaat zakken. En wat doet ELT licht; het zet collageen productie aan en daardoor krijgt onze huid weer de uitstraling die we 10-20 jaar geleden hadden. Zodat iemand die ons ziet en als we onszelf zien we kunnen zeggen:  "Ik word terug gebracht in de tijd".


Kortere down time met ELT lichttherapie

Toepassing van dit licht in het medisch vlak was voor ons een mooie uitvinding. Wij voeren allerlei esthetische ingrepen met injectables, laser en vetverplaatsing uit. Dat liep goed maar mensen hebben een down time. Vooral van de refractielaser, waardoor een prachtige huid wordt verkegen, zijn we met de behandeling een tijdje bezig waardoor de huid rood en gevoelig wordt. Nadat we zijn gaan behandelen met ELT licht gebeurde het volgende; mensen krijgen eerst onze behandeling en aansluitend 3 ELT behandelingen. Hierdoor is de down time wezenlijk korter, hebben onze cliënten een minder gevoeliger huid en het herstel gaat sneller. Het terugbrengen in de tijd wordt dus sneller gerealiseerd.

Het is een enorme verbetering op onze behandelingen, daarom doen wij het nu op deze wijze; bij iedere esthetische behandeling hoort automatisch een behandeling met ELT licht. We bereiken hier een geweldig succes mee en willen u daar natuurlijk graag van laten meegenieten.

Wij zeggen wel  "wij doen niet in rimpels, wij doen in geluk".

 

Prijzen

Een behandeling duurt ongeveer 30 minuten.

Prijs per behandeling € 49,00
Kuur van 8 behandelingen € 343,00 (1 gratis)

 

 

Meer informatie of een afspraak maken?

Wij zijn telefonisch bereikbaar op: +31 (0) 74 30 30 250
Of stuur een e-mail naar: info@cliniquedokterdon.nl

 

 Wilt u dat wij u bellen voor een afspraak?
Afspraak in: Amsterdam Hengelo